Keskiviikon kahvi perjantaina

Huomasin itseni perustelemassa mahdollisimman saastuttavan ja tilaa vievän auton ostamista vastaiskuna metrolle kävelessä kastuneille varpaille. Note to self: kiihdytä ilmastomuutosta, Facebook päivitys olisi sanonut.

Aamun pieni piristys ei ollut Jukka Pojasta Twisted Sister’in vaihtunut musiikki. Ei, vaan metrovaunuun paukannut kahvinmyyjä. Vaikka käteistä ei ollut mukana reppukahvin testaamiseen, viesti on selvä ja suunta oikea: julkisen liikenteen kanssamatkustajien apeuteen iloinen kahvineiti voisi toimia kevättäkin paremmin.

Mutta lopulta ajatuksissa aamu-unisena, ensimmäisenä toimistolla kahvinkeitossa. Helatorstain jälkeisen perjantaina keskiviikkoinen kahvi hohkasi vielä lämpimänä termospullossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>