Työelämän laaduntarkkailua

Tuöelämässä suomalainen on pinkeä, kovan muotoinen ja helposti ennustettava. Siinä, missä virolainen kollega ryöpsähtää. Ennakoitava, jokseenkin määrämuotoinen kikkare on vaatii hikoiluttavaa työstämistä, kunnes vihdoin pökäle pyrähtää maailmaan.

Toisaalta, tykkäisitkö sen enempää roiskuvasta ripulista, joka saattaa yllättää millä hetkellä hyvänsä tai jättää tulematta? Laadun tasaisuudesta (tummaa, vaaleaa, verestävää, tappavaa) ja ajoituksesta (housuun, lattialle, seinälle, lauteille) puhumattakaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>