Aktia verkkopankki

Kiireinen aamu vaihtuu kiireiseksi päivän ohittaneeksi illaksi. Metkat mujautukset mielessä Milanoon on miellyttävä matkata.

Mutta myöhäisillasta ei kannata käyttää Aktian verkkopankkia: viidennen linkin takaa pääset kirjautumaan sisään, seuraavan kolmen klikkauksen jälkeen näet tilisi saldon. Hetken ihmettelet mistä lähetät palautetta. Ja lopulta unohdat, mitä sinun oli tarkoitus tehdä. Toisaalta se ei haittaa, äärimmäisen epäloogisesti toimivasta käyttöliittymästä kun mitään ei löytyisikään.

Lipevä (suomen)ruotsalaisbyro ei taaskaan selättänyt ylikansallista, kiitettävästi suoritunutta sijoituskonsernia. Tai ehkä erehdyn. Toimialaluokitus “pankki” on nykyajan synonyymi “arkeologiselle rekonstrukturoinnille”. Tervetuloa todellisuuteen: täydellisyyttä löytyy vain märistä aamuyön unista.

Comments are closed.