Poliittinen paluu arkeen

The New York Timesin otsikoista silmille sylkenyt Georgian kina sai tutkimaan kotimaisia uutisotsikoita tarkemmin. Viereisessä aamiaispöydässä istuneet moskovalaiset eivät tuntuneet tietävän tapahtumista tuon taivaallista, siispä siirsin katseen kotoisempiin kujeisiin. Sisäministeriön kansliapäällikkökiista on saanut jokseenkiin kiehtovia piirteitä.

…porvaririntaman jokin siivu haluaa paitsi heikentää vasemmistoa, jopa nujertaa sen kokonaan.

Lähde YLE

Lahjoitin pari päivää sitten (veroja maksamattomalle) katusoittajalle pari dollaria. Ylen uutisessa Filatov pitää vasemmiston heikentämistä huonona asiana. Pari päivää sitten lomaran (kiitos työnantaja) palkkakuitin veroprosenttia vilkaisseena voin vahvistaa. Vasemmisto on täysin turha. Helsingissä on liian vähän katusoittajia. Ja liikaa hyysättäviä.

Comments are closed.