Kumi kulumaan

Byrokratia on outo. Nihkeä kuin insinöörin suunnittelema kesätakki.

Kallion metroasemalla Smurffi hyökkää vuosia sitten harppuorkesteriin liittyneen isotädin kortilla matkustavan tyttöystävän kimppuun. Normaalihintainen matka on maksettu tavanomaista napinpainallusproseduuria hyödyntäen, mutta pyöreä ja sinertävä naishenkilö ei ole tyytyväinen. Toisen kortilla ei saa matkustaa.

Mutta väliaikaisesti kaupungissa asuva ei saa omaa korttia.

Negatiivisesta latauksesta päätellen taukoamatta määkinyt täti ei ollut saanut lihaa tuulensuojaansa aikoihin. Seksitutkija Osmo Kontula kertoo päivän Talous Sanomissa kun työhön panostaa paljon, ei jaksa rakastella, ja tämän puutteen aiheuttama turhautuminen puretaan sitten ahertamalla uran tai harrastusten eteen entistä rankemmin.

Tutkimuksen mukaan keskivertosuomalainen harrastaa seksiä yleensä 4-6 kertaa kuukaudessa. Pohjoisen kuukausi on etelänmaiden viikko. Täällä ei yksinkertaisesti ihmisiä paneta. Nimimerkki “Naapurilla on…” kertoi asiaan syynkin. Tämähän on suoraa seurausta varallisuuserojen kasvusta. Suomalaisethan on ainoa kansa maailmassa, jolla kateus voittaa kiiman!

Toivottavasti äkäinen smurffi saisi kotona enemmän. Ei tarvitse ahdistella säntillisesti lippunsa maksaneita.