Vaipanvaihtoa

Miten rakastankaan Yleisradion uutisia tietolähteenä.

Vasemmistonaiset haluaa nimetä äitiyspakkauksen vanhempainpakkaukseksi. Järjestön varapuhenaisen Saila Ruuthin mukaan pakkauksen nykyinen nimi pitää yllä käsitystä, jonka mukaan pienen lapsen hoito on vain äidin tehtävä.

Lainaus: YLE Uutiset 28.4.2008

Kaunis asia, olen samaa mieltä. Lasten hoito on vanhempien yhteinen tehtävä, siinä ei kiistämistä. Ihmettelen vain, miten rouva varapuhenainen on puhenainen, eikö sukupuolien esille tuominen ole syrjintää? Varapuheandrogyyni Saila Ruuth kuulostaisi niin paljon paremmalta.

Mitä olisi elämä ilman kommentaattoreita. Tai eri sukupuolia. Jatkuvaa miekkailua tai kuoppien yhteensovittamista? Ehkä minun/sinun/hänen/meidän/poliitikkojen (huom. ketään syrjimättä) pitäisi keksiä oikeaa tekemistä.

Comments are closed.