Supermarket Domino: K-Supermarket Aslak

Avoin kirje espoolaisen K-Supermarket Aslakin kauppiaalla, Matti Karviselle

Hyvä kauppias,

Olen järkyttynyt kaupassanne kuvatun “Supermarket DominoYouTube-videon aiheuttamasta kohusta. Eilen muun muassa Helsingin Sanomat uutisoi närkästyneistä asiakkaistanne. Mielestäni hyvä maku ja huumori eivät kohtaa kyseisessä tapahtumassa ollenkaan.

Espoolaisen asiakaskuntanne kuivakkuudesta ja huumorintajuttomuudesta johtuen suosittelen teitä vakavasti harkitsemaan, jos siirtäisitte Supermarket Aslakin esimerkiksi tänne Helsinkiin. Me ymmärrämme hauskojen videoiden päälle. Ja vaikka video ei olisi hauska, emme silti jaksaisi nalkuttaa tyhjänpäiväisyyksistä.

Kuten muutamat Helsingin Sanomien uutisointia kommentoineet lajitoverini, olen valmis tukemaan YouTube-videon innoittamana liiketoimintaanne ja tulemaan ruokaostoksille K-Supermarket Aslakiin. Jos siis sijaitsisitte Helsingissä. En tiedä, kestäisinkö espoolaisten keppirekkujen nalkutusta, matka sinne kehäkolmoselle on kuitenkin aika pitkä.

Toivotan kaikkea hyvää ja erityisesti jaksamista turhantärkeiden tätien kanssa!

-R-

Comments are closed.