Philips digiboksi

Osta hyvä digiboksi. Käy tasaisesti kuin mannen mersu. Philips DTR 6600, tuo digiboksien ihanuus, jota edes Philipsin omalta verkkosivulta ei löydy, takaa* ettei kuvasi kotona koskaan pätki.

Philips digiboksi sisältää erityisen paljon miellyttäviä ominaisuuksia. Muun muassa nopeasti hajoava kaukosäädin pitää sinut varmasti hyvässä kunnossa, kun juoksentelet televisiolle lukaalissasi kanavaa vaihtamaan.

Laite myös poikkeuksellisen älykäs. Se osaa päättää puolestasi, koska sinun ei pidä katsoa enää televisiota. Katso, kuinka helposti tämä käy! Avaat Plus TV:n maksulliseen kanavapakettiin kuuluvan Discovery Chanelin katsoaksesi Mythbusters-ohjelman. Alkumusiikki jo raikaa ja orgastisesti odotat punaviiksisen miehen miellyttävää naamaa. Mutta mitä tapahtuukaan? Älykäs Philips digiboksi ilmoittaa, ettei PlusTV-maksukorttia ole kytketty. Kyllä se äsken vielä oli.

Philips digiboksi työllistää myös alipalkattuja siivoojia sekä maalareita. Ainakin sen yhden kerran, kun viskaat laitteesi seinään. Hanki nyt omasi osamaksulla tai vaihda hyvään hevoseen. Myynnissä myös itse koottavana versiona. Tilaa heti osoitteesta LaatuTakuu@Philips.com.