Everything’s fine

Kahdeksasta neljään, kortti kilahtaa ja polkupyörää potkitaan kohti kotia.

Toimihenkilöunioni aloittaa painostustoimet Stora Ensoa ja Suomen valtiota vastaan.

Painostuksen toivotaan vaikuttavan Stora Enson asiakkaisiin. Esimerkiksi valtion virastojen tietoliikenneyhteydet saattavat vaarantua. Painostustoimet voivat vaikuttaa myös Finnairin lentoihin.
Yle Uutiset

Kannattiko lakkoilla pari vuotta sitten? Paperiduunarin hyvä palkka nousi hetkeksi, mutta kuka ruikuttajia viitsii katsella? Jos Toimihenkilöunionin painostustoimet vaikuttasivat matkustamiseeni, en panisi pahakseni jos vielä pari paperimyllyä sulkisivat.

Syrjäseutujen autioitumista olisi kannattanut sossutella jo pari hallituskautta sitten. Onneksi YLEstä sentään sympatiaa heruu. Toimittajan käsitys sijoituksen arvosta on kyllä vähintäänkin vääristynyt. Eikö lappilaiset lunastaneet voittonsa Kemijärvi Osakeyhtiön myynnistä, ei tehtaan tuhamisen jälkeen maksettavista tukiaisista. Rovaniemeläisen toimittajan lappisäälissä rypeminen ei vaikuta erityisen puolueetomalta journalismilta.

Ehkä meidän pitäisi vierittää iso kyynel Lapin puolesta. Se kun yleensä pelastaa maailman.