Aiheita ajatuksille

Myöhäisillan alkuhetkenä silmät virkoavat sohvan pohjalta. Vaikka nauhoittava digiboksi on vain unelma, näen silmissäni rewind-forward hidastekuvaa Sinkkuelämän kohtauksesta. Carrien rauhallinen ääni lukee otetta nokkelasti kirjoitetusta kolumnistaan. Kuin varkain, savukiehkura kaartelee kääryleestä kohti kattoa. Onko tupakoiminen osa kirjoitusprosessia?

Mielikuva nikotiinin kellertämistä tapeteista muituttaa pikemminkin kaurinmäkeläisen tuotannon pysähtyneisyyttä, kuin pinnallista pohdiskelua. 34-vuotias manhattanilainen trendsetterikö muka tupakoisi? Product placement vai ohjaajan valinta?

Istun sängyllä MacBook sylissä. Kuulen tekstini puheena jossain taustalla. Mielikuva tekstitehtaasta ei kuitenkaan toimi todellisuudessa. Kuumuutta hehkuva kone saa ajatukset kauaksi kolumnistin gloriasta.