Lauantain ilkeilyt

“Koulutettujen naisten palkkaremontti on vihdoin saatu alulle, mutta pääoppositiopuolue sdp:n mielestä tälläinen remontti on lupausten syömistä ja koulutettujen naisten pilkkaamista”, aamun Presso kirjoittaa. Sdp on ollu ennen viimeisiä eduskuntavaaleja hallituksessa 4.324 päivää, mutta aikaa ei liiennyt koulutettujen naisten palkkaremontille. Mikä oli agendalla? Itkua, nihkeilyä ja teennäistä solidarisuutta. Oppiva ihminen ymmärtäisi jo epäonnistuneesta vaalikampajasta, ettei teema toimi. Lopettakaa valitus.

Huomasin hämmästykseni uuden piirteen kotoisessa kateus-yhteiskunnassa. Rovaniemen poliisi on julkistanut tahallisesta hi-viruksen tartuttamisista epäillyn miehen kuvan ja nimen. Asiasta uutisoi kuvineen Yle. Uutisen mukaan kuvan julkaisemisella halutaan tavoittaa kaikki miehen kanssa suojaamatonta seksiä harrastaneet uhrit. Rankka rikos, mutta myös rankka julkaisu. Askel kohti jenkkimeininkiä, julkaistaan kotiosoitteet jo ennen tuomiota.

Mitä seuraavaksi? Tatuoidaanko sos.dem.ev.lut-tuomiokapitulin langettama syntilista otsaan? Ihmiset, teidän maa on outo.