Paluu neuvostorealismiin

Olemme aloittaneet tällä alueella tehostetut tv-maksutarkastukset.
“Ilman tv-maksua meiltä jäisi kokematta monta kunnon urheiludraamaa”, valitusvihon kannessa pitkätukkainen poika kertoo. Olisiko tässä syy olla maksamatta? Inhoan urheilulähetyksiä, likaisia, räkä poskella karjuvia testosteronikyllästettyjä aivottomia ruumiita. Monta urheiludraamaa saisi jäädä lähettämättä.

“Mitä seuraa, jos en tee ilmoitusta? Tv-maksutarkastajan käynnin perusteella tv-maksu peritään käyttöajalta takautuvasti kaksinkertaisena. Lisäksi peritään tarkastusmaksu 100 euroa.” Tämähän on uhkailua! Greenpeacen lastenhukuttamismainokset [mpeg] eivät ole mitään verrattuna karvaiseen ovikelloa rämpyttävään, agressiiviseen ihrakasaan. Miksei kuluttaja-asiamies toimi? Vaadin suojelua valtion instansseilta. Vaikkei minulla televisiota olekaan.