Mökki + konsertti = sunnuntaiaamuna kahvilla

Dieetti takana, elämä edessä. Pari kiloa kevyempänä ajattelin aloittaa uuden elämän. Tai no uuden ja uuden, kuulemma vain kissoilla on useampi elämä. Siksiköhän ne viitsii paneskella kävelevien kuppien kanssa ilman kumia?

Viikonloppu tuli, konsertti oli ja meni. Murakamin lukemiston jälkeen tuntui enemmän kuin luontevalta kuunnella Asakusa Jintan tasajalkaa rokkaava keikka. Lievänä yllätyksenä takamuksen tuolilta nostanut yleisö oli lähinnä suurten ikäluokkien kauluspaidoissa humppaavia veitikoita. Kiehtovaa sinänsä, J-rock faneja kun eturiviin olin odottanut.

Sunnuntaina huomasin matkailun tehneen tehtävänsä. Vaikka laukut voisi pakata uudelleen, sai Tin Tin Tangon aamiainen mielen jäämään syksytuulen tervetulleeksi toivottaneeseen Helsinkiin. Ei sillä, että matka Milanoon siintää jo okulaarissa.