Miehen ilma

Oli sitten pieni ukkonen. Seminaarikellariin ei jyrähtely tosin juuri kuulunut, mutta ulkona odotti todellinen tulva. Ja jos ei nyt paria senttiä enempää kengän kannasta, vettä tulvi taivaalta paksun hiuspehkon alla siintävälle kaljulle. Mikäs siinä, mutta aamulla hajonneelle sateenvarjolle ei löytynyt korviketta Radison SAS:n respasta. Seurasi virkeä reippailu tien toiselle puolen sateenvarjoa hankkimaan.
- Gantin liikkeestä ainakin löytyy, näpsäkkä respaneito valisti.
Eipä muuten löytynyt. Varjo lähti matkaan, mutta kengät ehtivät sanoa pariin kertaan blumbs blumbs. Converse kiittää pikapesusta. Lievää ihon pinnalle karpaloitunutta nihkeyttä lukuunottamatta päivä oli kuitenkin täydellinen. Taivaan röhähtely tuntui miehekkäältä kuin eilisen lääkärin rasvattu sormi rektumissa.

Tämä teksti ei ole negatiivinen. Positiivisuus on tulkitsijan verkkokalvossa ja tajunnan mahdollistavassa kudoksessa.