Koulukiusaaja

Koulu alkaa ja kiukututtaa. Miten joku voi kuvitella, että normaali ihminen voisi istua kursseilla keskellä päivää! Suotavaa ja loogista olisi sijoittaa luennot iltaan, varsinkin kun montaa möllykkää ei plakkarista enää puutu. Tai montaa ja montaa, mitä nyt sivuaine on vielä aloittamatta. Vaikka kurssianti tuntuu jäävän surkastuneeksi sukuelimen jatkeeksi, aktiivista syksyä on kuitenkin ilmassa. Innokas gradun lähtölaukaus on jo kajahtanut. Mietin vaan, koskakohan mahdan tehdä ne roikkumaan jääneet alkeiskurssit? Lopputyön jälkeenhän se luontevaa taitaa olla…

Roskasta huolimatta ilta oli mukava. Paljon käpertelyä vällyjen väliin, kuumaa teetä ja Walkerin vadelma-valkosuklaa cookie’ta. En sillä, että flunssa olisi lintuinfluessayskän perään tulossa, mutta lämpimän nesteen kiusausta ei vaan voinut vastustaa. Etenkin, kun alkuillan ehdoton kohokohta oli kauan odotettu ramen. Kotipolku kävi Annankadun kautta nappaamassa keittoainekset Tokyo-kan -kaupasta. Toimii. Suosittelen.