Sodan herra

Onko pahuudella summaa, vai onko hyvyys vain irti päästämätön armeija kauneuden enkeleitä? Yksi voi heittää loputtomiin harkittuja heittoja. Milloin naiskauneus saa Daniel Craigin figuurin pysähtymään, milloin katseenvangitsijasta todetaan tylysti it was just disposable pleasure. Katsomo nauttii.

Mutta maailma ei ole yksinapainen. Trillerinomaisesti viettelevä ja sympatiapisteitä keräävä Lord of War hämmentää. Ei yllättävällä käänteellä, mutta sillä pienuudella, joksi se saa katsojan muuntumaan maailman asekaupan kulisseissa. Ei ole julmaa tai veristä. On vain vaihtoehtoja nähdä eletty todellisuus eri näkökulmista. Ei voi erotella pahaa hyvästä, kun kiertokululla kohtaa hyvä pahana ja verenvuodattaja pelastajana. On vain neutraali maailma, jota naiviudessamme haluamme suodattaa.