Cannes Lions

Kaunis reissu, kauniita ihmisiä. Illallisia Cannesin kattojen yllä, riehakkaita juhlia kapeilla kaduilla. On jännää, miten mainonta oikeasti toimi. Kaksituntinen vilkaisu alkoholijuomien mainosfilmeihin sai aikaan hervottoman janon. Mutta on Cannes muutakin. Se on jokaista aistia hyväilevää elämää.

Monacon köyhiä on myös mukava moikata. Ostaisin 50 metrisen jahdin, mutta rahat eivät riitä kuitenkaan sen kannella lepäävään helikopteriin. Ehkä löydän jostain vähän halvemman. Näillä palkoilla. Mutta elämä on täydellistä. Tempoileva iltapäivä mainosmaailmassa muuttuu hitaiksi hetkiksi hotellin katolla. Uima-altaaseen voisi pulahtaa, mutta iholla kupliva aurinkorasva huumaa hetken, eikä aurinkotuolissa röhnöttävää ruumista jaksa enää siirtää.

Suhteettoman vähän nukutun viikon jälkeen ajatuksenjuoksu liitää nihkeästi kuin tikku Antin penaalissa. Seuraavaksi juhannukseen.