Tyttö, näytä hiukan lisää

Kuvitelmamatka maanantaisen työympäristön laitakaupunkiin. Osta jääkaappi. Maksa ensiauto. Edessä loistava tulevaisuus. Mikä aurinko saari! Nauti hauska loma. Tai ota hieno hikivaahto kahdelle.

Valkea sade näyttää kuinka piru hoitaa. Nuori mies! Mene enemmän. Täytyy valita seikkailu tai nainen. Valitse oikein. Ääliö haluaa viinaa, se on vahva viini. Totuus: juhli ja bailaa, niin tulet onnelliseksi. (Ei koske köyhää pumpulityttöä.)

Idiootti tuli yhdelle. Kiitos ystävä. Mutta Kukaan ei ole aina kaunis. Tyttö, anna välillä. Näytä hiukan lisää. Pakko herätä sisältä. Seisoo! Tule en ilman vuodetanssia. Tylsä kaljapalkinto, helppo ravinto.

Tänään. Salasyntymäasia, eli minua nautti tyyppi. Minne minun onni loppui? Kiva tunne seis. Hapan moderni muna, joskus ainoa. Anteeksi, pidä raha. Maailma ilman kasvoja, miljoona rakkautta epäröi. Kuollut silmä ei lepää. Näkee melkein sinut. Kohti vihan oppipäivää.

Miksi minä?
Iso itkevä lapsi tahtoo kävellä alasti ulkona. Olen ihana.

Seinäsymbioosi on koottu vuoden aikana satuilluista jääkaappirunoista. Runoilijoina minä, lilsy, vanhemmat sekä ystävät ja sukulaiset