Sängyssä kuoppa

Satunnainen matkaaja on palannut kotiin. Kiireisen miellyttävät työpäivät ovat taas yhtä hulinaa. Ikuisuusprojekteja pitäisi edistää, mutta arkiseen aherrukseenkin tuhraantuu jo kaikki aika. Voisi ulkoilla ja nauttia kesäisistä terasseista, mutta sängynpohjalla on liian voimakas magneetti. Ideoita on paljon, mutta toteutukset ontuvat. Hengähdys ja meditointi mökillä on paikallaan huomenna.

Diviassa valtasi huvittava tunne. Samin virtuaalimaailmojen esityksen keskeytti keski-ikäisen kommentti “siis mä en nyt ymmärrä, miten virtuaalirahaa voi vaihtaa oikeaksi rahaksi?”. Ilmassa huokui ihmisten ymmärtämättömyys ja epäusko. Mutta hämmästys ja tietämättömien tyrmistys muuttui nautinnolliseksi hekumaksi kun suuri ja hyvään oloonsa tuudittautuva päättäjämassa ymmärsi maailman suurimpien konservatiivistenkin brändien olevan virtuaalisilla vesillä. Aika oli hylännyt poloiset. Vain pelko pakottaa olemaan jäyhä. Ja vain heikko pelkää.