Eurovisiisut pikapukluissa

Iso veroahdistus on hellittänyt hetkeksi. Tällä kertaa kiitos Oy Yleisradio Ab:n, joka on tehnyt työnsä kunnialla, ja sain seurata Euroviisujen semifinaalin loppua netistä suorana. Anaaliloogisen vastaanottimeni kun olen antanut “turhana” pois.

Pitkänä luiskana nieluun valuva kebab nostattaa herkän muiston pintaan.

Trendibaarin näköinen, erittäin miellyttävä paikka tarjoili hienoisen pettymyksen tuottanutta riisipuuroa. Puuron päälle sai valita mieleisensä muutamista päällyste vaihtoehdoista. Henkilökohtaisesti tyydyin korservatiivisimpaan vaihtoehtoon: kuivattuun lihaan piparjuuren sekä puolikkaan nakin koristaessa vellimäistä asetelmaa. Boonuksena saimme annoksiimme tökätyt Kiinalaiset munkit. Ei siis mitään uppopaistettuaja pieniä ukkeleita, vaan perinteistä Suomalaista vappureikämunkkia maultaan muistuttavat puolikuut. Riisipuuroa?

Ei, kebabia. Mutta on vaan niin rottaa lainata itseänsä. Tai kuunnella Viisuja. Mutta lupamaksuja en maksa, en vaikka leikkaisivat pois.