Uskisten Pohjola – Jumalainen tulevaisuus?

Pari päivää etuajassa ilmestynyt Presso kirjoittaa Kun ei tärppää artikkelissa vähenevästä populaatiosta. Vain pari päivää sitten kaverini* kertoi, että jonkun tutkimuksen mukaan Suomen väestöstä on yli 50 prosenttia lestadiolaisia vuonna 2050. En yhtään ihmettelisi, mutta samalla kavala ajatus hiipii mieleen. Onko Sanan Julistuksen taustalla sittenkin vain kansoittaa maa(pallo) omalle viestille uskollisilla kuulijoilla?

Miettikää mikä mahdollisuus markkinoijalle: jos Jesse sanoisi ylipappinsa kautta, että “nyt on syötävä tän brändin muroja aamiaiseksi”, olisi turha piipertää enää word-of-mouthista tai hälinän nostattamisesta. Mussuttajat kun yksinkertaisesti uskoisivat, ja kauppa kävisi. Pitäisiköhän vaihtaa alaa?

* En kuollaksenikaan muista kuka. Henkilö itse tunnustautukoot!