Iso harmi rumasta tekstistä

Illan vitutuslista:

- Avuttomat opettajat
- Opiskelijat, jotka ottavat koulun liian tosissaan
- Opiskelijat, jotka kirjoittavat vaaditun 10 sivun sijasta tuplat (mitä vittua?!)
- Verkkokurssit, joiden kalenterit eivät automaattisesti lataudu kännykkään (minivaatimus nykyaikana, mikä helvetin edelläkävijä HSE muuten kuvittelee olevansa?)
- Rumat ihmiset

Kun muut asiat on hyvin ja duuni kivaa, potkii yhteiskunnan jämälaitos valiyksilöitä nivusille. Aiemmin tänään päätin haastatella jokaisen lapsiani opettavan ala-asteen opettajan, jos lapsia siis joskus tulen saamaan. En oikeastaan voi ymmärtää nykytilannetta, jossa niinkin vaikutusvaltaisen aikuisen annetaan vapaasti säheltää mitä sattuu. Nimimerkillä “hyviä kokemuksia ala-asteen 3-5 -luokilta”. Ja mitä muuta? Sama meno jatkuu yliopistotasolla.

Comments are closed.