Finnbody irtisanoutuminen

Kuten perinteisesti lauantain painetussa kaunokaisessa, nyt myös ruotoBlogissa viikon pyytämättä ja yllätyksenä. Finnbodyn “laadun” jäljiltä liikkuu näköjään myös muita äkäisiä asiakkaita. Ohessa pari poimintaa Puskaradio nettisivulta:

Olen ollut Finnbodyn jäsenenä monta vuotta mutta toiminta on viimeisen vuoden aikana muuttunut rajusti huonompaan suuntaan. Uusasiakashankinta on viety äärimmilleen ja koko ajan on ilmaisia esittelyitä uusille jäsenille.Vanhat jäsenet on täysin unohdettu, ainoa mihin kelpaisimme on yllätys, yllätys uusien asiakkaiden hankintaan. Röyhkeys on todella huipussa kun maksan Finnbodyn palveluista sievoisen summan kuukaudessa ja minulle soittaa tekopirteä finnbodyläinen ja yrittää saada kavereideni nimiä ja puh.nroita
“Jande”

Kannattaa varautua siihen että kuntosalivastaavan pakeille irtisanomisasioissa pääsemiseen menee joitakin viikkoja. Tapaaminen voi myös peruuntua samana päivänä, koska Pitäjänmäellä ainoastaan yksi henkilö osaa ottaa nimen irtisanomispaperiin. Erityisesti tämä seikka ei mene minulle jakeluun yhtään. Lisäksi kannattaa suhtautua erittäin varautuneesti kaikkiin lupauksiin yhteydenotosta puhelimitse, jos asiasi sattuu koskemaan irtisanomista.
“Palaute”

Jande täällä lisää Finnbody palautteeseensa että kyseessä oli Tikkurilan Finnbody. Tarina kohdaltani ei suinkaan päättynyt siihen, että irtisanoin sopimukseni vaan minulta karhuttiin pari kuukautta irtisanomisen jälkeen maksamattomia jäsenmaksuja. Jouduin kaivelemaan kuitit ja kertaamaan irtisanomiseni ja lopulta meni asia perille. … Finnbodysta jäi oikeasti pahat fiilikset ja ihmettelen nyt jälkeen päin itse miksi en lähtenyt jo aiemmin.
“Jande”

Eikä tämä yhteen lähteeseen jää. Finnbodyn vihaisia asiakkaita löytyy joka lähtöön:
www.ampiaistehdas.net/artti/2006/05/12/finnbody-rahastaa/
www.tuuli.net/keskustelu/…

Ja mansikkana hiekkakakun päällä, onpa jopa Hesari kirjoitellut aiheesta:
www.hs.fi/artikkeli/HS20060823SI1AU02ex6
www.hs.fi/henkkoht/artikkeli/HS20060823SI1AU02exa

Iso kasa vihaisia asiakkaita, kulovalkeana netissä leviävät kauhukokemukset – ja johto ei tee mitään. Nyt jos joskus olisi suuri hetki upottaa käärmesmäinen kieli syvälle asiakkaan (treenin jäljiltä) hikiseen rektumreikään. Mutta ahne ei tajua todellisuutta?

Ja kuka vielä haluaa liittyä kuntosalin jäseneksi? Vapaaehtoisia?
Kuhinavinkit: Lilsy