Putkiremontti, pitkät hiukset ja punainen pyyhe

Kohta on kesä, koska nyt on jo lämmintä. Kohta on putket tukossa, koska rakennusmiehet puhisivat Hiltin kantamisesta tänään alkaneen putkiremontin keskelle. Tulevaisuus tietääkin tuskaista jyskytystä ilman luontaisenkaltaisia nautintoaineita.

Onneksi kohta on kuitenkin kesä. En voi olla hokematta tätä kauneutta. Ohuen ohuet takit on kaivettu balsamointiaineista esiin odottamaan sitä viimeistä silausta. Mutta ehkei pitäisi iloita liikaa etukäteen. Pessimisti ei pety. Ehkä näyttämön takana häärivä piru kääntääkiin suunnitelman päälaelleen ja heittää takatalven tuomaan lunta Himoksen aurinkorinteisiin lauantaiksi.

Kuvitelmakellostakin on löytynyt the aika. Verhot on vihdoin ostettu ja asennettu. “Halvalla lähti”, poikkeuksellisesti voisi huokaista. Mutta hullu ei huokaa. Laadusta ei tingitä. Etenkään, kun tajuntaan ei vielä ole iskostunut onko 13 euroa maksava pieni froteepyyhe kallis vai halpa. Mistä sen muka tietää? Omista hiuksistaankin kun näkee vain peilikuvan.

Comments are closed.