Kotona kyllästyy

Hei, ihan oikeesti. Nyt on liikaa vaalimainoksia eetterissä. Menee vielä potilasviihdykkeestä katsoa muutamien isojen rahalla tehtyjä hauskoja tai provokatiivisia luomuksia, mutta perus “maamme tarvitsee minua, äänestä 19″ saa jo vakavissaan harkitsemaan 666:tta. Voikohan paholaista äänestää? Ehkäpä, jos se kerta Pradaankin voi pukeutua.

Sairastaminen on vaaleista riippumattakin ongelmallista. Voimat kun riittävät hetken työskentelyyn, surffailuun tai luurissa lärpättelyyn, mutta “rentouttava” television katsominen on kaukana lepäämisestä. Eikö jostain voisi tulla edes hyvää ohjelmaa? Ajankohtainen Kekkonen ja Ostoskanava alkavat tuntua viihteeltä maailmassa, jossa tv-tuijottajan älykkyyttä aliarvioidaan kymmenen-nolla. Kansa* vaatii parempaa.

Disclaimer: Tapani vai kansa?

Comments are closed.