Käpy hilseilee

Nyt alkaa olla käpy kypsänä. Päivä toisensa jälkeen vietetyt neljätuntiset homeisten ja kuvitteellisten case-tehtävien parissa alkavat tuntua haisevalta perseeltä*. On törkeää ihmisten aliarvioimista laittaa opiskelijat (saati harrastelijaopiskelijat) tekemään miljaardeja liuskoja vaativia kirjoitustehtäviä, joiden kontaktipinta todellisuuden kanssa on yhtä voimakas, kuin toveri Leninin mausoleumin ilmastointilaiteen tarve vuosihuollolle.

Helppohan se on akateemikkona yksinkertaistella ja vedellä viivoja suoriksi, kun kukaan ei kuitenkaan ole laittamassa vastuuseen tahattomuudella aiheutetusta kärsimyksestä. Voisi jo gradun tekeminen alkaa. Mikki Hiiri -maailma alkaa kyllästyttää.

* Mistä tuli mieleeni, että Reetta vietti viimesimmän viikon Playa Del Inglesissä hotellissa nimeltä Los Cactus. Kuinkas muutenkaan.