Elämä puhkeaa kukkaan

Aurinkoinen sää herisyttelee mieltä virkeämmäksi. Ruokaa alkaa pysyä sisällä ja elämä voittaa. Heräämisen huomaa myös sivullisista pikkuseikoista. Suihkussa liekkiin roihahtava matkustusvimma vaatii lähtemään Ratanakirin ja Moldunkirin maakuntiin Kambodzhaan. Jos vuodenvaihteeksi tällää Thaimaahan, ei matka ole enää pitkä Laosiinkaan. Sappinesteellä värjätyt päivittäisrutiinit rakoilevat.

Sairaslomalla selviää outoja asioita. Vielä eilen video olisi mennyt väsymyksen piikkiin, mutta vihdoin löytyi oikea syy, miksi rakennusmiesten viimeistelyn jälki ei päätä huimaa. Joka Kodin Asuntomarkkinat todistaa kaiken – rempataan ja kuvataan kännissä, nopeutetaan videota jälkikäteen. Kiitos videovihjeestä Tepolle!

Viikon vinkki:
Hapokas oksennus toimii hyvin hampaiden valkaisijana. On toki syytä muistaa purskutella kunnolla, jottei jää epätasaisia läikkiä. Puhdistus on myös ekologinen ja luonnonmukainen, ruokavaliosta riippuen.

Comments are closed.