Viimaa putkessa

Pakkanen paukkuu ja banjo soi Siperian lehtimetsän laidalla. Junat jäätyvät raiteille, Raahessa pakarat. Junakaasunpainaja ei viitsinyt katsoa säätiedotusta, tai vaihtoehtoisesti duunarin kunnia ei antanut periksi tulla normaalia aiemmin töihin soljuvan junaliikenteen takaamiseksi. Minä versus Me – sosiaalimammojen (tasa-arvon vuoksi myös -pappojen) ulkomainos antaa turhan ruusuisen kuvan duunareista.

“Meat is Murder” -logon laukkuunsa ommellut tyttö näytti keskisormea pitkästä aikaa esiin kaivamalleni turkille. Olisin oikaissut kovasti palelleen tyllerön käsitystä, etten minä suinkaan päälleni pukemaa lammasta ole sentään syönyt. Huomauttaminen jäi. iPod huusi liian hyvää biisiä keskeytettäväksi.

Me. Me. Me. Me. Me. Me. Me. Me. Me.
Hyvä mainos, mutta mitä hyötyä? Häviävät kuitenkin. Itsekkäät. Me me!

Punaisiin mainoksiin voi tutustua hyytävän katukuvan lisäksi osoitteessa sdp.fi/vaalit07