End of the war

Viimeinen oljenkorsi: enää voi vaan toivoa, ettei tämä vuoda ulkomaille. Myötähäpeän määrä on käsittämätön.

Mistä on missifinalistit tehty? Hevosen turpaa muistuttavasta kuontalosta, 19-vuotiaana kerätystä pakaraselluliitistä, lobotomikkokommenteista sekä epätoivoisesta sekoilusta. Olisi lohdullista todeta, että kauneus ja älykkyys eivät aina kulje käsi kädessä. Näitä neitoja ei valitettavasti ole siunattu kummallakaan.

Mitä olivat ne silmän muilautteluja vaatineet, epämiellyttävät hiljaiset hetket? Tai englannin kielitaidolla ja Espanjassa matkustelemisella kehuminen? Toisaalta, jos tarkoituksena oli tuoda miesjuontajan ammattitaitoa esille, 2006-kuvatuksen iskeminen mikrofonin varteen oli onnistunut veto. Eikö tästä kuopasta pääse koskaan pois? Miss Suomi kilpailun katsominen kirvoittaa enemmän kyyneleitä, kuin liikuttava Isku Mogadishuun.

Only the dead have seen the end of the war.
-Platon