Tärinää lahkeissa

Väsynyt päivä kiirii loppuun. Aamuinen hieronta, corporate slavien yksinoikeus, sai aivot liikkumaan. Väsynyt keskustelu stimuloi myös kielekkäitä kujeita kotona.

Mikä on mielestänne perheidylli? Kun työpaikalla keskustellaan revähtäneistä römpsistä, ei tilanne kotirintamalla ole kovinkaan kaksisempi. Metaanipäästöt värittävät taivaanrannan ruskean reiän ruskaa, sisko nyökkäilee onnessaan puheen kääntyessä Paksu Pepe -patukoihin. Mustaa, hieman heiluvaa ja paksua. Sitäkö saisi olla? Mielellään tuoreena. Kuka sitä päivänsä nähnyttä viitsii lutkuttaa.

Tavaramerkkien merkitysten tuplailuilla saa aina heristeltyä muutamia adrenaliinia pintaan kilvoittelevia kiljahduksia. Pikkutuhmat luritukset ovat arkipäivää, pissa ja kakka täyttää jokaisen lapsiperheen vaipparoskiksen. Über-perverssit sähköpostit tukkivat laatikon sukupuolielimiä esittelevillä mukamas hauskoilla kuvilla. Mutta kun puhe kääntyy tapakulttuuriin ja lasten kasvattamiseen, on helppo vetäytyä työn varjoon. Naurun pyrskähdysten saattelemina ymmärretään isoäidin viettäneen reilusti aikaa lasten kanssa. Helppo on syytellä toisia – etenkin kun isoäiti ei blogeja lue.

Kiinnostuneena yksilö jää vain lopulta miettimään, pelastaako keisarinleikkaus ennenaikaiselta lörpsähtämiseltä? Ehkä prinsessan pikkutuhmassa päiväunessa?