Sole

Härdelli on saavuttanut kliimaksin. Remontti vetelee viimeistelyä vaille viimeisiä henkosia. Kannoimme tänään sängyn ja kirjahyllyn muutoin tyhjään huoneeseen pitämään toisillensa seuraa. Muuton alla on myös syytä testata jousien natina uudessa akustisessa interiöörissä. Toistaiseksi aikaa toimitukselle ei ole siunaantunut, mutta mahdollisessa lähitulevaisuudessa tilanne saattaa muuttua. Helmikuun hyiseen puhuriin on ennustettavissa etelän lämpöä.

Töitä, koulua ja asuntoa. Ystävät, baarit, shoppailu ja urheilu ovat olleet pois muodista, vaikka viimeisin ei koskaan aallon harjalle ole kivunnutkaan. Uusia hajuja on luvassa myös näihin käyriin. Mutta miksi vuorokaudessa on vain 24 tuntia? Jack Bauerkin ehtii vaikka mitä vuorokaudessaan, miksen minä? Miten niin ihmisen täytyy nukkua? Miten niin ei voi jaksaa kaikkea? Kyllä minä ainakin.