Sikala kotona

Kertokaa, miten joku random nainen voi asua läävässä? Remontin kourissa oleva asuntoni on joutunut kärsimään isosta, rumasta ja huonosti maalatusta lohikäärmeestä seinällään, tuoreista pureskelluista purukumeista (noin 30-40 kpl) lattialistoille liimailtuna sekä pesemättömästä, ulosteen jättämästä jarrujäljestä (onneksi wc-pöntössä). Lisäksi lattialla oli noin kilo pölyä sekä pinni.

En halua mitenkään korostaa olevani sovinisti. Se, että edellinen asukas omasi emättimen perustuu faktaan. Tarkemmin ottaen, olen keskustellut telefooniyhteydellä edellisen vuokralaisen kanssa, jonka alivuokralainen hän oli. Samapa tuo – sottapyttyjä löytyy sukupuoleen katsomatta. Remontoiminen on kuitenkin ihanaa. Vanhojen repiminen ja uuden laittaminen tekee asunnosta oman, mutta ennen kaikkea puhdistaa rutosti törkyä. Ehkä seuraavaksi vielä oikeasti oma asunto?