Kaunista Joulua!

07:47
Katselen pikkupojan heittämän lumipallon hidasta valumista bussipysäkin lasiseinän toiselta puolen. Aivot saavat aamustartin. Riehuvat pojat häiriköivät tulevia kanssamatkustajia, mutta minua naurattaa. Rehellisyyttä peittelemättömät ipanat tuovat ainoan aitouden säälittävien työmatkasynkistelijöiden keskelle.

07:48
Hyppään linja-autoon. Sama pyntätty nainen lukee tänäkin aamuna Kauppalehteä mairean näköisenä. Hän ei taida ymmärtää riippuvan tiedonvälittäjän varhaiskannon olevan yhtä merkitsemätön egoistisessa buustauksessa kuin sylissään killuva Burberry. Antaa hänen elää pilvilinnassaan. En voi lopettaa nauramista.

* * *

Olen aiemmissa kirjoituksissa kritisoinut asuntomarkkinoita ja -maakareita niin paljon, että joulun lähestyessä lienee paikallaan sanoa pari positiivistäkin sanaa. Olette varmaan yhtä mieltä, että kiitos on merkki hyvästä palvelusta ja tyytyväisestä asiakkaasta, mutta miten pitäisi suhtautua, jos kiinteistönvälittäjä saa kutsun tupaantuliaisiin? Onneksi maailma ei ole niin synkkä kuin pirunmaalailijat antavat ymmärtää. Hyviä asiakaspalvelijoita – ja äärimmäisen tyytyväisiä asiakkaita on oikeastikin olemassa!

Näin Uuden Vuoden lähestyessä hersykkeineen, haluan kiittää kaikkia taas kertaalleen kivuttomasti onnistuneista juhlajärjestelyistä Jupe Pyhtilän runoa lainaten.
Ystävyys on kuin kusi housuissa. Kaikki näkevät sen, mutta vain sinä tunnet lämmön.

Mukavaa, rauhaisaa sekä rentouttavaa neitseenä synnyttämisen juhlaa rakkaille lukijoilleni!

Joulukortti06