Innolla uusiin innovaatioihin

Kuinka sekaisin päivistä voi olla, kun lauantai-iltana viikon lomailun jälkeen havahtuu tuijottamasta työpaikan sähköposteja. Mielessä ei edes ehdi käydä pitäisikö näihin vastata ennen kuin jo huomaa painaneensa reply. Pienen pohdinnan jälkeen päätin jättää kirjoittamatta. Ei mitään kiireellistä, mutta niin sormia kutkuttelevaa…

Joulusyöpöttelyn vaihtuessa Uuden Vuoden syöpöttelyyn (ja juopotteluun, toim.huom.) virkeät aivosolut kieltäytyvät havainnoimasta vuorokausien vaihtumista. Lomailu on mukavaa, vaikkei kivassa työssäkään ole pakaralihakset kauaa ehtinyt vielä puutua. Kun pienestä näpertelystä ja tekemisestä ei ole pulaa, saa ajan kulumaan rattopoikaisesti. Okulaarien kantamattoman viikon päässä häämöttää kuitenkin läiskä, jolloin kalenteri ei enää täyty arkipäivän kauneuksista. Jalkojen alla yksinkertaisesti polttaa halu päästä istumaan työpaikan miellyttävään huminaan.

Jos kuluneesta vuodesta pitäisi jotain summata, voisi laskelmasta tulla aiempia kausia monimutkaisempi derivaatta. Italialainen raksukone saattaisi senkin vielä laskea, mutta yhdisteltynä itäisen maailman erilaisimpiin hilavitkuttimiin, ei loppulauseessa voi todeta muuta, kuin: ruoka oli hyvää, viina maistui ja naiset olivat kauniita. Jatketaan samaan malliin myös ylihuomenna.

Antoisaa amulettien täyttämää Uutta Vuotta!