Päiväkotikeskustelu mallia väsynyt

– Mun homma on sellainen, että tyrkkään tavaran putkeen ja teen sellaista edestakaista liikettä. Toisinaan pesässä on isompi lasti, ja se pitää tyhjentää etukäteen. Kyllä ne röörit puhdistuu, vaikka välillä joutuukin nylkyttämään niin, että hiki puskee pintaan. Illalla kuitenkin on väsynyt, kun duuni on niin paikkoja puuduttavaa.

– Kuulostaa kimurantilta, mutta minun hommassani sitä joutuukin jyystämään. Joudun alituiseen etsimään neitseellisiä alustoja, vaikka vanhoja koloja piisaisi enemmänkin. Kun oikea kohta on löytynyt, survaisen sisään. Tuore tavara on tiukempaa, eikä putken upottaminen syvyyksiin ole aina niin helppoa, toinen puisteli.
– Toisaalta, kun riittävästi siihen hankalaan ja tiukkaan paikkaan on vängennyt, kiitos tulee lopulta, kun kärki kostuu esiinroiskuvasta tavarasta, hän kuitenkin jatkoi.

Nuohooja ja öljynporauslautan syväporaaja päättivät kahvikeskustelunsa uupuneeseen kädenpuristukseen.

Päiväkotikeskustelun imitaatioon osallistui epämääräinen määrä väsyneitä ja lopen turhautuneita ammattilaisia.

Comments are closed.