Mediahuomio

Päivän IltaSanomat sekä Iltalehti loistavat – as usual. Molemmat hekumoivat Jaana Pelkosella. Toinen aiheenaan alkavan poliittisen tähdenlennon ura, toinen keskittyneenä rannalla napattuihin villapaitapäällä-uima-asukuviin. Eroavaisuudet eivät kuitenkaan rajoitu aiheiden käsittelyyn. Toinen lehti väittää Jaanan olevan 28, samana päivä ilmestyneen toisen lehden ilmoittaessa iäksi 29.

Virheet lehdissä sallitaan. Näppäimistöjen takojalla sormi saattaa hieman heittää, etenkin kiireellä painettavissa laatujulkaisuissa. Suurempaa kummeksuntaa voisikin siirtää Jaanan aviosäädyn puoleen, lehdelle hän vastasi jyrkästi “en kommentoi”. Uskaliaasti toisen fakta boksi kuitenkin ilmoitti 28–29-vuotiaan mimmin seurustelevan. Iltalehtien sijaan rökeletappion kuitenkin koki tällä kertaa Jaanan superfani, Saija Lentosenkin tissit nähnyt Joonas.