Sittenkin mökillä

Täydellinen viikonloppu. Pienistä ja isoista vastoinkäymisistä huolimatta päätimme ennakkosuunnitelmasta poiketen lähteä kuitenkin mökille. Lauantaiaamu oli valjennut kirkkaan aurinkoisena ja lämpimänä. Vaihtoehtoja ei enää ollut.

Vaikka Japani puskee taas jokaisesta tuutista Pressonkin avittamana, sain oltua rauhassa kaukokaipuultani muutaman päivän. Vilma ja Maurus puoliskoineen sekä korttipakka piti siitä huolen. Löhöilyä riitti jokaiselle sormelle. Nyt helsinkiläistä auringonlaskua katsellessa enää mietin, miksen voinut jäädä Vihtiin vielä yhdeksi yöksi? Tai vaikka viikoksi. Eikö vapaaehtoistyötäni voisi tehdä etänä? Kyllähän tuo muillakin aloilla tuntuu onnistuvan…

Ruskettuneella iholla ei ole tänää enää muuta sanottavaa. Toivottavasti viikonlopun pieni kuvasarja korvaa nohevan ja nokkelan tekstin uupumisen.