Outoja ajatuksia

Harmaat päivät jatkuvat. Loppuviikon sääennustukset eivät pitäneet paikaansa, eikä aurinko pilkistänyt pilven kulman takaa. Myös työviikko on alkanut löysästi. Toimituspalaveri on vasta huomenna tiistaina. Juttuni sekä mahdollinen keikka jonnekin pohjoiseen varmistuu vasta silloin. Aivan toimettomana en ole kuitenkaan ollut. Päivää on siivittäneet myöskin epätoivoiseksi jääneet yritykset tavoittaa erään a cappolla bändin kaunista solistia haastattelua varten. Mutta ehkä huomenna…

Päivän kuluessa mietin, mikä ihmeessä shokeeraavissa uutisissa kieroutunutta ihmismieltä kiehtoo. Miksi Hesarin nettisivun luetuimmat jutut kertovat raiskausyrityksestä, alastomasta ruumiista tai hullusta kaaharista? Miksei massat kiinnostu Nesteen aikomuksesta tuoda biobensaa Suomeen? Tai tulevaisuudessa meitä varmasti enemmän koskettavasta kansainvälisestä, Kiinaan liittyvästä politiikasta? Tutkimattomia ovat mässäilynautintojenhakuiset aivojemme sopukat. Itsehän kirjoitan pelkkää propagandaa ;)