Beauty and the Beast

Vaikka voisikin otsikko voi olla harhaanjohtava, lienee syytä mainita, mikä voisikaan olla parempi tapa viettää viimeisiä vapaapäiviään, kuin työskennellä 19 tuntisia päiviä. Ei mikään. Ainakaan, kun kyseessä on meikkivalmistajan mainoskuvaukset. Aika kulkee kuin siivillä katsellessa pitkäkoipisia mallityttöjä, jotka tuon tuosta parahtavat “mul on kylmä!”, tai huipputoimiston AD’takin itseriittoisempaa markkinointipäällikköä. Aivan täydellistä! Löysin juuri tulevaisuuteni.

Mainosmaailman kimuranteista kuvioista siirryn kuitenkin huomenna armeijan harmaisiin. Teille, jotka ette vielä tienneet, aloitan Ruotuväki lehden toimittajana suorittaen loput seitsemän kuukautta valtion palkattomasta palveluksesta. Erittäin mielenkiintoinen, joskin etenkin yöaikaan liiaksi kasarmille sitova työrupeama on siis alkamassa.

Vanhojen kavereiden näkeminen on mukavaa. Törmäsin Messengerissä sattumalta kampaajakaveriini, jonka olen nähnyt viimeksi yli kaksi vuotta sitten (pahoittelut muille joita en ole nähnyt vielä pidempään aikaan). Sovimme pikaisesta tapaamisesta. Lisää vanhoja tuttavuuksia olisi tarkoitus nähdä TYLY 666 päivän sattuessa kesäkuun kuudentena. Sitä ennen lähdemme kuitenkin legendaariselle sekä nautintoaineenhohtoisalle Systembolaget Seminar 2006 -risteilylle toukokuussa. Jos siis armon palveluspaikkani lomaa suo.

* * *

So these two and half weeks back in Helsinki has gone. It was good as far it lasted, but now, no more freedom. From tomorrow morning, I will continue my compulsory military service. Mercifully I was accepted to the military newspaper as a journalist. So no more shooting and crawling on the woods. Lots of things remains undone, for example my report about the Southeast Asia journey. Hopefully I will manage to write it in couple of weeks. Anyways, this was it. Next post will be written with the influence of a nice uniform. Over and out.