Koenji

Internetyhteytemme ei vielakaan toimi

Päätin vihdoin kertoa muutaman faktan, tämän loputtoman eritemäärän jatkoksi. Monille lukijoilleni asuinpaikkani lienee tullut tutuksi erään kuuluisan Yakusa perheen asuinsijaimistona, pääkonttoreineen sekä kaduilla partioivine mafiasotilaineen. Rakas ’kotipaikkani’ on myös muutakin, kuin niitä pikkurillittömiä niskuroijia värjättyine hiuksineen.

Koenji on kuin Tokion Kallio. Boheemi, muodikas ja suosittu. Alue, jonne loputtomat ravitsemusalan liikkeenharjoittajat sekä lukuisat muotiliikkeiden omistajat ovat toimintansa päättäneet perustaa. Koenji on täynnä elämää, ja mikä mukavinta, monipuolisempia ihmisiä mitä perinteisessä turistitokiossa. Se on mitä täydellisin punkkareiden ja hippien tyyssija. Paikka, joka aina on hereillä. Ja vain viiden minuutin päästä Tokion suurimmista keskustoista.

* * *

Kruunasimme tänään lungin lauantain Fresness Burgerin makoisilla, kotitekoisilla antimilla. Jo pelkästään sisustuksellaan rentouttavan mukava ravinteli tarjoili kuubalaista chill out housea suoraan asiakkaiden sydämiin. Mikä olisikaan voinut olla täydellisempi tapa viettää täydellistä hengailupäivää, Koenjissa?