Huomenna maanantaihin

Talvisateiden lisäksi lämpöaalto on iskenyt kylmyydestä kärsivään Tokioon. Public bathista tultuamme ulkona tarkesi jopa t-paitasillaan. Ruskettumisella ei kuitenkaan tänään ollut erityisempää kiirettä. Uskon hermojen kestävän vielä puolitoista viikkoa, kunnes Bangkokin helmeilevät +30 celciusta ottaa vastaan Thaimaasta Vietnamiin ja Kambozhaan matkaavan vaeltajajoukon.

Sunnuntaimme jatkui Harajukun sivukujalla Ex’Realm ravintolan fuusioruoasta nauttien. Veitsenheiluttajat olivat tehneet todellisen urotyön yhdistellessään perinteisempiä Japanilaisia makuja Länsimaiseen ruokaan. Tai ainakin itselleni maistui varsin mainiosti grillattu tonnikalapihvi perunamuusin sekä kirpeiden hedelmien saattelemana.

Jaksan edelleenkin ihmetellä tätä aiemmassa poustauksessa aloittamaani house / drum n bass guumotusta. Ihmettelen myös sitä, miten kunnollinen – em – musiikki voi nostaa ympärillemme rakennettun interiöörin tunnelmaa potentiaalisesti. Ja myös sitä, miksei vieläkään Suomessa osata tehdä vastaavia asioita kunnolla. Tai miksei niitä voisi edes yrittää? Voisiko MTV-popin edes joskus työntää roskikseen? Ja tuskin siitä liiketilan kunnollisesti sisustamisestakaan mitään haittaa on…