Aikataulu

Koska ajan juoksu ei ole hidastunut hetkeäkään, päätimme suunnitella vihdoin aikataulua. Bangkokin lentolippuja – viikon päähän – olemme yrittäneet myös varata, osittain erittäin huonolla menestyksellä: parhaillaan olemme “jonotuslistalla” menolipuille. Kambozhan viisumi on kuitenkin jo hankittu sekä henkinen valmistautuminen kohti Vietnamin täydellistä rusketusta tehty, joten lähtöä ei onnistu estämään edes merestä nouseva norsulauma.

Tänään nautiskelimme Juhan kanssa auringon täyteisestä iltapäivästä Koenjin katuja pitkin vaellellen. Lohduttoman näköiset lehdettömät puut saivat harmautta sykkivän kaupungin keskellä pientä lisäloistoa jättikokoisen korpin istahdettua täydelliselle pelästyttämispaikalle… Joku päivä vielä ammun ritsalla noita rääkyviä kunnollisten kansalaisten kiusaajia. :)

Viimeinen koulupäivä Sophian yliopistossa on nyt ohi. Huomisesta alkaen hikoilen vajaan viikon tenttien merkeissä. Pidemmälle ulottuvasta tulevaisuudesta sitten ei toistaiseksi olekaan siirrettyä paluulentoa kummempaa tietoa. Bileitä voitte kuitenkin taas alkaa järjestää 1. maaliskuuta alkaen. ;)