Vieläkin uutta

Teimme tänään löytöjä. Visitoimme ensikertaa aivan nurkillamme sijaitsevassa ChocoCro kahvilassa. Tunnelmaltaan lämmin ja erittäin mukava kahvila tarjoilee suklaisia croisantteja sekä suurta herkkuani, juustokakkua. Poikkeuksellisesti päätin nauttia juustokakun kanssa kylmän kahvin, joka osoittautuikin kaakaoksi. Eikä miksi tahansa kaakaoksi, vaan täydelliseksi Tazza klooniksi. Päivä oli pelastettu.

Toiseen löytöön meidät johdatteli Izumi. Pari juna-asemaa Koenjista eteenpäin, ja seuraava, täysin entuudestaan tuntematon suuri keskusta oli ulottuvillamme. Kaikki suuret tavarataloketjut – monet pienet putiikit.. mahtavaa! Keskustan reunaman hippialueella oli varsin miellyttävä tunnelma, lukuisine ravintoloineen sekä vaateliikkeineen. Jaksoimme taas kertaalleen hämmästellä paikallisia käytettyjen vaatteiden liikkeitä. Ensinäkään, näistä erittäin tyylikkäistä liikkeistä on täysin mahdoton sanoa, pitävätkö ne sisällään uusia vai käytettyjä vaatteita. Toiseksi, vaatteista on ilman erittäin tarkkaa nyysimistä täysin mahdoton sanoa, onko kyseessä käytetyt vai uudet vaatteet. Tälläisiä voisi olla Suomessakin – vaikka käytettyjä vaatteita en tosin ostakaan.

Uudesta kaupunginosasta löytyi myös kauniisti valaistu suuri puisto lampineen. Lämpimällä säällä paikka on kuulemma nuorten suosiossa ilta(olut)-aikaan. Nyt viileän tultuakin tosin kolme laulavaa kitaristia sekä yksi bändi olivat virittäytyneet musisoimaan ympäri lampea. Voi kun voisikin olla täällä vielä kirsikan kukinnan aikaan… :)

Nyt kuitenkin lähdemme illallistamaan hyväsi havaittua, anaali ulosteista ruokaa. Mikä voisikaan olla parempi vaihtoehto? ;)