Just A Perfect Day

Mikä voisikaan olla parempaa jatketta viihdyttävälle Japanin tunnille, kuin hyvien kavereiden kanssa shoppailu aurinkoisena päivänä?

Jouluruokia erään suuren tavaratalon ruokaosastolla suunnitellessamme, silmiini osui poikkeus: Eurooppalaista juustoa, keskellä pientä ja piskuista tuontiruokaosastoa. Voi tätä ilon päivää. Kukkaron roima keveneminen ei tuntunut missään, kun sain käsiini kaksi pientä palaa kunnollista juustoa. Vai mitä mieltä olisitte, jos söisitte kolme kuukautta Valion Aamupalajuustoa? Sitä ainoaa moskaa, jota Japanilaisista ruokakaupoista löytyy.

Pienenä tähtenä iltataivaallemme tupsahti nyt parin päivän sisälle sattunut toinen jouluvalokatselmus. Varsin mukavaa ajanvietettä. Mitä nyt ulkona hieman lämpötila on laskenut tuoden mukanaan toisen ihmeen, jäälautan vesialtaassa.