Ensimmäinen Joulu

Suuntasimme keskiviikko iltapäivänä erittäin mielenkiintoiseen Jack Mc Leanin näyttelyyn. Lehdestä bongaamani tilaisuus osoittautui varsin underground meiningiksi. Tuntemattomia taitelijoita kannustavan yhdistyksen varsin kyseenalainen johtohahmo esitteli valtaisan koiransa kanssa meille Mc Leanin Kafkan aiheita sivuavia kuvituksia – malleinaan kuka muukaan, kuin kyseinen kaljupäinen sensuelli herrasmies julkkisystävineen.

Ann’in lähdettyä jouluksi Singaporeen, päätimme viettää ylimääräisen jouluaaton. Suuntasimme pienellä porukalla syömään jouluillallista – varsin Japanilaista sellaista tosin. Ilta jatkuin varsin mukavasti, ja pääsimme jopa kouluun seuraavana aamuna. Mitä nyt 20 minuuttia myöhässä. Mukavana aamuyllärinä huomasimme veden jäätyneen Alin vessanpöntössä. Näin täällä, näillä eristeillä.

Hyvää ja rauhallista Joulun aikaa kaikille lukijoilleni!