Keskiviikkona tapahtunutta

16-vuotias japanilainen lukiopoika puukotti 15-vuotiasta tyttöä. Veriteon syyksi poika ilmoitti vihansa tyttöä kohtaan, joka ei jatkuvasta lähentelystä huolimatta tuntunut huomaavan kiimaista kollia. Poliisi otti kiinni kiväärin kanssa bussia odottaneen naisen Itä-Helsingissä. Aseen omistajaa tai naisen motiiveja ei toistaiseksi tiedetä.

Turvonneen oloinen Paula Koivuniemi ei Iltalehden tietojen mukaan pääse Linnaan. Samaan aikaan häkki kilahti Shizuokassa kolmelle nuorelle miehelle näiden heitettyä polkupyöriä autojen päälle.

Japanin prinsessa Sayako joutui hankkimaan ajokortin. Prinsessa menetti aatelisarvonsa sekä autonkuljettajansa naimalla aatelittoman miehen. Iltalehti huomioi tämän varsin kiehtovan seikan, ilmoittamalla tosin saken olevan riisiviinin sijasta riisiviinaa. Suomalaisethan sen tietävät parhaiten. Etenkin, kun samaan aikaan kyseisessä laatujulkaisussa ongelmoitiin wannabe-Idols-tähden(lennon) Puolassa (onnellisesti) asuvaa lasta.

Maailma ei ole muuttunut kahdessa kuukaudessa mihinkään. Paitsi, että tajusin pääseväni äänestämään tulevaa – todennäköisesti kansan väärin valitsemaa – presidenttiä paikallisesta suurlähetystöstä käsin.