Good Old Threesome

Niihän siinä taas kävi, ettei Itävallan kiekurapää voinut pysyä erossa viehättävästä seurastamme, taannoisista selkkauksista huolimatta. Päätimmekin siis penetroitua paikalliseen kylpylään. Ulkoa porttolaksi koristeltu, vilkkuvaloinen paikka osoittautui varsin mukavaksi julkiseksi kylpyläksi.

Aikojen alusta lähtien ihmiset ovat syntyneet sekä kylpeneet ilman vaatteita. Toisiaan häpeilemättä, sukupuolia sen enempää erottelematta. Atomin käryisen 1940-luvun loppupuolen reformihallitus muutti kuitenkin kaiken. Yhdysvaltojen valvontakomissio katsoi parhaaksi siirtää naiset kylpemään erilleen miehistä. Moraaliltaan tunnetusti tiukat amerikkalaiset päättivät paljaiden puskien haureuttavan liiaksi tuhkaksi pommitettua kansaa. Samaiseen aikaan kultakaariravintolassa ruokaileva miehittäjä katsoi kuitenkin parhaaksi jättää tuomitsematta tuhannet Japanissa siviilien raiskauksiin syyllistyneet sotilaansa.

Ei. Minulla ei ole mitään Amerikkaa vastaan. Vaikka tosin 90 prosenttia täällä tapaamistani Yhdysvaltojen kansalaisista on ylimielisiä, yksinkertaisia, rumia sekä kaikin tavoin huonosti pukeutuvia juntteja. Poikkeuksia kuitenkin löytyy. Tai siis niitä luulee löytävänsä, kunnes tajuaa näiden ystävällisempien ihmisten tulevan Briteistä tai Kanadasta. Vivá Americá! Saisinko viisumin? Punaista spraytä niskaan ja muuttokuorma Texasiin. Ja Visa vikisemään.