Eloisa loppuviikko

Muutaman telttayön rauhoittamat saarimatkaajat suuntasivat torstain kansallisena vapaapäivänä yliopistolle. Vuosittain järjetettevä kolmipäiväinen Sophia Universityn syntymäpäiväfestivaali kerää tuhannet opiskelijat sekä lukiolaiset haistelemaan, maistelemaan sekä katsastelemaan clubien tuotoksia. Huikeimpia olivat ehdottamasti viisikymmenpäisen G-Splash hip hop tanssiryhmän showt. Vähemmän esittävät ryhmät valmistivat ruokaa sekä myivät halpaa hanaolutta (Todellakin, koulun festareilla! Ottakaa opiksi Suomessakin!) kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaksi.

Lauantaina tutustuimme Tokyo Motor Showun. Sniikkasimme itsemme sisään puoleen hintaan “lukiolaisina”. Ihan mielenkiintoista oli auto messut nähdä Tokion puitteissa. Hämärä epäilys tosin jäi, moniko tuli oikeasti katsomaan autoja eikä niiden vieressä poseeraavia puolialastomia malleja. Ilta jatkui Marjutin & co hoodeilla ruokaillessa, sekä epämääräisen isolla porukalla karaokea hoilotellessa. Aamu viiden juna kuljetti mukavasti kotiin seitsemäksi, Tokioon saapuneen perheeni odotellessa jo puolenpäivän aikaan Shinjukussa. Ei tosin tuntunut loppulaskussa. ;)