My First One

Viikko ehtikin luiskahtaa alta ilman uusia poustauksia. Uusi viikko lienee syytä aloittaa lukuisia kuvia kerryttäneelle toiletti-tutkimuksella. Koska lähestyminen teknisempiin vempaimiin on kuitenkin syytä ottaa rauhallisesti, Mörköryhmä esittelee näin aluksi lämmitetyn pöntönrenkaan. Kyseinen laite on kuvattu Koenjin Adores Amusementissa. Ahkeroija voi säätää namikasta itselleen mieluisen lämpötilan, aina koleaa rengasta rauhoittavasta lämmöstä paksun hien puskevaksi hehkuksi.

Kuten jo aiemmassa kirjoituksessa kerroin, torstaina Tokioon saapui Seoulin rytmiryhmä – Juha, Juhani sekä Hentai Masa. Lyhykäisyydessään todettuna viikonloppu oli varsin väkevä. Kiduttajat katuivat heti alusta asti saapumistaan Tokioon paikallisten böönien aiheuttaman tuskaisen kestoheijarin vuoksi. Muutamista kohokohdista mainittakoot taas kertaalleen nähty Harajuku, Tokio Government Buildingin huikeat yönäkymät sekä uutukaisena löydetty kansainvälisesti tunnustettujen dj:den tahdittama Club Atom. Vierailevien pervojen setien lisäksi menoa lauantaina tahditti naapurin pariskunta Marjutin ja Jamesin tukemana Alin kokkaaman illallisen merkeissä. Myöhemmin mukaan sateiselle clubimatkalle liittyi kourallinen Koenjissa illastavia koulukavereita. Sensuroitavaa uran-tuhoamis-kuvamateriaalia syntyi varsin mehukkaasti koko viikonlopun ajan. Perinteiseen tyyliin kuitenkin “What happens in Tokyo, stays in Tokyo”.

Sunnuntaipäivän piristyksenä pääsimme kokemaan myös reilun viiden richterin maanjäristyksen, jota ainakin Juhani erehtyi luulemaan krapulaheijarin aiheuttamaksi tasapainohäiriöksi. Seuraavat, mahdollisesti jopa oikeat extreme kokemukset ovatkin tulossa jo perjantaina. Tyynellämerellä riehuu verrattain iso taifuuni, joka ainakin vielä eilisiltaisten tietojen mukaan olisi puskemassa Tokion yli sisämaahan. Jos ennusteet eivät radikaalisti kuluvan viikon aikana muutu, koulut sekä työpaikat sulkevat ovensa perjantaiksi. Ilmakin on viilentynyt tuonne 15 asteen tienoille rankkasateiden myötä – joten tuulia odotellessa ;)