It ain’t kindergarden

Olin ajatellut kirjoittavani vasta viikonlopun jälkeen, mutta tänään tuli sellainen pommi, että pakko on informoida. Torstaisin ja perjaintaisin Japania opettaa eri maikka, ehkä noin kolmessakympissä oleva, todennäköisesti tarkoituksellisesti nörtiksi nunnaksi pukeutunut leidi. Kikattelusta päätellen tyttömäisyys hiukkasen paistaa kuitenkin läpi… Kollegaansa verrattuna tämä opettaja puhuu todella hyvää Englantia – tosin ei meille. Oppimisen kannaltahan tuo pelkkä Nihongon kuuleminen on hyvä juttu, toisaalta kiva olisi jos jotain edes tunnilla jümmartaisi. Ehkä sitten ajan kanssa.

Anyway, tänään harjoittelimme toisen ihmisen esittelyä. Koska pelkkien kuvien kanssa homma ei hoitunut ilmeisesti riittävän sujuvasti, opettajamme kiskaisi kassistaan esille käsinuken. Tuo karateasuinen pupet-hahmo ei mikään turha tyyppi ollutkaan. Opettajan omatessa hieman ongelmia käsitellä figuuria, Pupetti alkoi huutamaan taistelukäskyä. Hmmm. Propagandaa á la Nihon? ;)

Ainiin, kateellisille piti vielä mainita, että viikonlopuksi on taas luvattu lämmintä tuollaiset 30 astetta. Saunaan lienee turha mennä… (jos täältä sellasta nyt edes löytää)